Zelenina, Strana 2

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 150 mm

Ideální pro krájení zeleniny, plátkování masa a ryb, porcování a další kuchařské úkoly. Délka čepele: 200 mm

Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 180 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Ideální pro krájení všech druhů masa, ryb a větších druhů zeleniny. Nový tvar čepele pro dokonalý řez. Délka čepele: 230mm

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 150 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 255 mm

Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm