Zelenina, Strana 2
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 150 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 120 mm
Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 180 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm
Ideální pro krájení všech druhů masa, ryb a větších druhů zeleniny. Nový tvar čepele pro dokonalý řez. Délka čepele: 230mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 150 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 255 mm
Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm