Ryby, Strana 2

Nůž s širokou čepelí – univerzální pomocník na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Univerzální nůž pro krájení, sekání a porcování ovoce, zeleniny a dalších ingrediencí. Perfektní pro rychlou a precizní přípravu. Délka čepele: 200 mm

Ideální pro krájení zeleniny, plátkování masa a ryb, porcování a další kuchařské úkoly. Délka čepele: 200 mm

Ideální pro krájení všech druhů masa, ryb a větších druhů zeleniny. Nový tvar čepele pro dokonalý řez. Délka čepele: 230mm

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 150 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Čepel z 101 vrstev damaškové oceli: Neuvěřitelná ostrost a síla v každém řezu. Délka čepele: 180 mm

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm

Čepel z 101 vrstev damaškové oceli: Neuvěřitelná ostrost a síla v každém řezu. Délka čepele: 200 mm