YAXELL nože
Japonské nože Yaxell snoubí jedinečnou tradici výroby samurajských mečů s využitím moderních technologií. Vyráběny jsou ručně nejlepšími a nejzkušenějšími nožíři z města Seki – tradičního místa výroby samurajských mečů.
Díky unikátnímu zpracování až 193 vrstev damaškové oceli získává čepel nože nejen krásnou dekorativní kresbu, ale především vysokou tvrdost, odolnost a dlouhotrvající ostrost. Každý nůž je originál, na světě neexistují dva naprosto stejné.
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120 mm. Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku.
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny. Délka čepele: 125 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku
Exkluzivní 3-stupňový ostřič s vodním kamen. Jediný ostřič na trhu, který ostří nože na vodní bázi. Je určený pro japonské nože s jádrem z japonské oceli VG10 a SG2. Vyrobeno...
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm. Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku.
Efektní magnetický stojan bude ozdobou vaší kuchyně. Můžete na něj bezpečně uložit 5 nožů. Budou pevně držet na svém místě, nepoškodí se ani nepošrábou.
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm