Maso, Strana 2

Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 180 mm

Nůž s širokou čepelí – univerzální pomocník na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Univerzální nůž pro krájení, sekání a porcování ovoce, zeleniny a dalších ingrediencí. Perfektní pro rychlou a precizní přípravu. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 150 mm

Ideální pro krájení zeleniny, plátkování masa a ryb, porcování a další kuchařské úkoly. Délka čepele: 200 mm

Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 230 mm