Maso
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120 mm. Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku.
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny. Délka čepele: 125 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku
Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm. Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku.