Dle použití
Správný nůž dokáže usnadnit práci a zajistit dokonale čistý řez. Ať už krájíte zeleninu, porcujete maso nebo filetujete ryby, v této kategorii najdete nože přesně navržené pro konkrétní úkoly. Každý typ nože je přizpůsoben tvarově, ostřím i vyvážením tak, aby vám poskytl maximální kontrolu a přesnost.
Vyberte si ideální nástroj pro vaše vaření a posuňte své dovednosti na novou úroveň!

Jediný ostřič na trhu, který ostří nože na vodní bázi. Japonské nože stejně jako jiné kvalitní nože snadno nabrousíte pomocí Yaxell ostřiče nožů.

Univerzální kuchyňský nůž, který si poradí se zeleninou, masem i ovocem. Spolehlivý nástroj pro každodenní vaření. Délka čepele: 120 mm. Vyrobeno v Japonsku.

Exkluzivní 3-stupňový ostřič s vodním kamen. Jediný ostřič na trhu, který ostří nože na vodní bázi. Je určený pro japonské nože s jádrem z japonské oceli VG10 a SG2. Vyrobeno...

Dokonalá přesnost v každém řezu – filetovací nůž pro maso a ryby. Délka čepele: 150 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku

Menší varianta santoku, ideální na krájení masa, zeleniny a drobnějších surovin. Délka čepele: 125 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku

Kombinovaný brusný kámen o zrnitostech 1000/3000. Dodáván s protiskluzovou podložkou, přípravkem na držení úhlu a vyrovnávacím kamenem.

Univerzální kuchařský nůž s tradičním designem, ideální pro domácí i profesionální použití. Délka čepele: 200 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku

Široká čepel, dokonalá kontrola. Ideální na maso, ryby i zeleninu. Délka čepele: 165 mm. Vyrobeno v Japonsku.

Velmi praktický stojan z přírodního dřeva zajistí, že nože Yaxell budou vždy po ruce a bezpečně uložené.